5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (2024)

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (1)

Korištenje VPN-a u Njemačkoj je ključno jer je zemlja u alijansi 5/9/14 Eyes. Savez se složio da će neke zemlje pratiti i dijeliti korisničku upotrebu interneta. Svrha je nacionalna sigurnost, ali razumljivo je da ne želite da se vaši internetski podaci dijele između zemalja. Zemlje koje bi mogle pristupiti vašim podacima su Australija, Belgija, Danska, Italija, Japan, Južna Koreja.

Svaka VPN usluga pruža vam dinamičke IP adrese koje vam omogućuju da promijenite način na koji se prikazuje vaša lokacija. Mnoge od ovih usluga nude dodatne značajke poput double VPN, koji vaše podatke šalje kroz dva VPN-a kako bi bolje prikrio vašu lokaciju. Uz svoj plan možete dobiti i antivirusni softver i blokatore oglasa.

Čitajte dalje kako biste saznali o najboljem VPN-u za Njemačku i kojim alternativama možete pristupiti.

Čitaj više…

Ključni odmori:

  • VPN vam pomaže zaobići državna ograničenja i geo-ograničenja te osigurava vaše iskustvo pregledavanja.
  • Najbolji VPN izbori za Njemačku u 2024. uključuju ExpressVPN, NordVPN, Surfsharki FastestVPN. Ovi VPN-ovi izvrsni su u pružanju brzog i sigurnog pristupa internetu, osiguravanju privatnosti korisnika, zaobilaženju geo-ograničenja i održavanju pouzdane povezanosti, što ih čini idealnim za korisnike koji traže snažnu online zaštitu i performanse u Njemačkoj

Najbolji BESPLATNI njemački VPN: Najbolji izbori!

#1 Najbolje ukupno

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (2)

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (3)

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (4)5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (5)
VPN pružatelj uslugaExpressVPNNordVPNSurfsharkFastestVPN
Broj poslužitelja:3,0005,0003200 +600 +
Broj zemalja poslužitelja94596539
24 / 7 podrška✔️✔️✔️✔️
Max veze56NeograničenNeograničen
Naš pregled VPN-ove ocjenjujemo na temelju čimbenika kao što su brzina, korisničko iskustvo, propusnost, podržane zemlje, cijene, politika bez zapisivanja itd.

Izvrsno – 9.8

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (6)

Izvrsno – 9.7

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (7)

Dobro – 9.6

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (8)

Dobro – 9.5

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (9)

Besplatna probna VPN-ovi nude 30-dnevno jamstvo povrata novca, ali prvo se morate pretplatiti na jednomjesečni plan.30 dana30 dana30 dana15 dana
VezaIsprobajte besplatno sadaIsprobajte besplatno sadaIsprobajte besplatno sadaIsprobajte besplatno sada

1) ExpressVPN

Najbolji njemački VPN

ExpressVPN je najbolja opcija u VPN uslugama zbog svoje sigurnosti i posebnih značajki. Budući da je sjedište na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN ostaje izuzet od masovnog nadzora i izbjegava pravna pitanja protiv piratstva.

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (10)

Ključni podaci:

Podržane platforme:
Mac Windows, iOS, Android, Chrome, Firefox, i Linux
Broj poslužitelja: 3000 + Zemlje poslužitelja: 94Splitsko tuneliranje: Da
Dopušteni podaci: NeograničenTorrenting: DaKill prekidač: Da
Mogućnost deblokiranja:
YouTube, Netflix, Amazon premijer, Hulu
Politika zabrane zapisivanja: DaIP adrese: DinamičanIstovremenoneoveza s nama: 5
Besplatna probna verzija: Da – 30 danaDanašnja najbolja ponuda: Provjeri sada!

Značajke:

✔️ Poslužitelji: ExpressVPN ima 3,000 servera u 94 zemlje svijeta. Postoje čak dva u Njemačkoj kako bi vaše pregledavanje ostalo privatnim dok i dalje pristupate lokalnom sadržaju. Međutim, stanovnici Njemačke također se mogu povezati s međunarodnim poslužiteljima za pristup dodatnom sadržaju. Na primjer, iz Njemačke se možete povezati s poslužiteljem u New Yorku ili Dallasu za pristup Netflix Knjižnice SAD-a.

✔️ Sigurnost i zapisnici: ExpressVPN koristi tehnologiju TrustedServer i vojnu enkripciju kako bi vaši podaci bili sigurni. Ne bilježi vaš internetski promet i koristi OpenVPN i WireGuard za dodatne slojeve sigurnosti.

✔️ Streaming: Uslugama strujanja možete pristupiti iz globalnih biblioteka sadržaja, uključujući Netflix, Amazon glavni video, Disney+, ESPN+ i drugi. Dok ExpressVPN ne dopušta neograničenu simultuneous veze, možete imati do pet povezanih uređaja istovremenoneously. To je jedan od najboljih njemačkih VPN-ova koji lako udovoljava zahtjevima za strujanje od 25 Mbps tako da svoje omiljene emisije možete gledati bez prekida buffering. Možete gledati filmove u 4K i bez kašnjenja ExpressVPN idealno za filmsku večer.

✔️ Privatnost: Nitko ne može pristupiti vašim privatnim podacima zbog ExpressVPNopsežne sigurnosne mjere. Blokiraju vašu lozinku i ne prate vaše pregledavanje kako bi osigurali da ste anonimni dok ste na mreži.

✔️ Splitsko tuneliranje: Podijeljeno tuneliranje vam omogućuje da neki promet učinite privatnim, ali ne i druge. Ovaj vam pristup također pomaže da pristupite vladinim web stranicamawing svoju lokaciju, a veza ostaje privatnom na drugim stranicama.

✔️ Podržani uređaji: Koristiti ExpressVPN na Macu, Windows, iOS, Android, Chrome, Firefoxi Linux uređaji.

✔️ Namjenska aplikacija za usmjerivač: Namjenska aplikacija usmjerivača iz ExpressVPN omogućuje povezivanje svih uređaja na jednoj mreži putem odabranog VPN-a. Pojednostavljuje proces zaštite vaših podataka.

✔️ Lightway protokol: Lightway povećava brzinu i povezivanje ExpressVPN. Standardne sigurnosne opcije VPN-a i dalje vas štite.

✔️ Dostupnost dinamičke IP adrese: Svaki put kada koristite ExpressVPN, dobit ćete novu IP adresu. Ova metoda jamči privatnost eliminirajući mogućnost praćenja, a istovremeno vam omogućuje strujanje određenog sadržaja.

✔️ Cijena: ExpressVPN nudi više razina plana koji svi uključuju 30-dnevna jamstva povrata novca. Ako se prijavite za mjesečnu uslugu, plaćate 12.95 USD. Pretplata na šest mjeseci štedi novac jer plaćate samo 9.99 USD mjesečno. Međutim, godišnji plan štedi još više, uz mjesečnu naknadu od 6.67 USD.

Prozodija

Nadmašuje potrebne brzine strujanja.
Radi na RAM-u radi dodatne sigurnosti.
Nudi poslužitelje širom svijeta za prilagodbu pristupa biblioteci sadržaja.
Radi na raznim uređajima.

Cons

Najskuplja opcija na popisu.
Dopušta samo pet povezanih uređaja.
Pada ako je opterećenje previsoko.

Posjetiti ExpressVPN >>

30-dnevno besplatno probno razdoblje

2) NordVPN

Najbolji VPN za brzinu

NordVPN nudi mnogo zanimljivih značajki po pristupačnoj cijeni. Sa sjedištem u Panama Cityju, NordVPN ne potpada pod međunarodne saveze nadzora dajući usluzi dovoljno prostora za zaštitu korisnika.

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (11)

Ključni podaci:

Podržane platforme:
Mac Windows, Android, Linux, iOS, Smart TV (Android TV)
Broj poslužitelja: 5000 +Zemlje poslužitelja: 59Splitsko tuneliranje: Da
Dopušteni podaci: NeograničenTorrenting: DaKill prekidač: Da
Mogućnost deblokiranja:
Netflix, Hulu, Disney+, Amazon glavni video, Youtube
Politika zabrane zapisivanja: DaIP adrese: statičkiIstovremenoneoveza s nama: 6
Najbolje za: Spojni double VPN, onion preko VPN poslužitelja, P2P.
Besplatna probna verzija: Da – 30 danaDanašnja najbolja ponuda: Provjeri sada!

Značajke:

✔️ Poslužitelji: NordVPN ima 5,000 servera u 59 zemalja svijeta. To bi mogao biti najbolji VPN pružatelj usluga u Njemačkoj, s više od 240 poslužitelja, uključujući neke u Berlinu i Frankfurtu. Imat ćete pristup sigurnoj vezi bez potrebe za korištenjem poslužitelja druge zemlje.

✔️ Sigurnost i zapisnici: Vaša VPN veza putem NordVPN ostaje siguran zahvaljujući OpenVPN-u, NordLynxu i 256-bitnoj enkripciji. Oni također nude posebne poslužitelje s P2P, double VPN i Onion preko VPN-a. Ako želite osigurati da se vaša internetska aktivnost ne prati, double VPN koristi dva poslužitelja za sigurno usmjeravanje vašeg prometa.

✔️ Streaming: Možete pristupiti bilo kojoj usluzi strujanja putem NordVPN, dobivanje pristupa knjižnici svake zemlje na temelju vašeg odabira poslužitelja. Poslužitelji koji su najbliži vašoj fizičkoj lokaciji pružit će vam najbolje brzine. Ali nećete doživjeti buffers bilo kojim poslužiteljem.

✔️ Privatnost: NordVPN nudi DNS zaštitu od curenja i kill switch, koji prekida vašu internetsku vezu ako izgubite pristup VPN-u. Usluga ima sjedište u Panami, zemlji bez zakona o zadržavanju podataka. Oni ne spremaju vaše osobne podatke niti prate vašu internetsku aktivnost.

✔️ Splitsko tuneliranje: Možete koristiti split-tunneling sa svojim NordVPN račun. Odaberite koje aplikacije trebaju VPN enkripciju i sakrijte svoje internetske podatke s tim pristupom dok druge aplikacije i dalje normalno pristupaju internetu.

✔️ Podržani uređaji: Svaki uređaj s internetskom vezom kompatibilan je s NordVPN. Možete koristiti Windows, Mac ili Linux računala, Android ili iOS uređaji i Amazon tehnologiji.

✔️ Namjenska aplikacija za usmjerivač: Možete instalirati NordVPN ili kupite router s instaliranim VPN softverom. Međutim, ne postoji posebna aplikacija usmjerivača za pretplatu.

✔️ Dostupnost dinamičke IP adrese: vaš NordVPN račun vam daje zajedničku dinamičku IP adresu, što znači da dobivate novu adresu svaki put kada se prijavite. Čak i ako odaberete isti poslužitelj, pristupit ćete mu putem jedinstvene IP adrese.

✔️ Cijena: NordVPN košta 14.49 USD mjesečno, ali možete uštedjeti plaćajući godišnje. Ako plaćate godinu po godinu, to košta 7.49 USD mjesečno. Plaćanje dvije godine istovremenoneoobično spušta cijenu na 5.99 USD mjesečno.

Prozodija

Nudi pristupačne cijene.
Velike brzine za strujanje.
Ne vodi zapisnike aktivnosti radi zaštite vaših podataka.
Omogućuje šest uređaja istovremenoneously.

Cons

Torrenting je dopušten samo na određenim poslužiteljima.
Nudi male brzine na nekim mjestima.
Ručna konfiguracija OpenVPN-a je teška.

Posjetiti NordVPN >>

30-dnevno besplatno probno razdoblje

3) Surfshark

Najbolje za broj povezanih uređaja

Surfshark je VPN koji možete odabrati ako želite neograničene veze po pristupačnoj cijeni. Ovu uslugu sa sjedištem u Nizozemskoj obavlja generopravila privatnosti američkih korisnika. Surfshark nije u obvezi zadržati zapise podataka, dodajući sloj zaštite za svoje korisnike.

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (12)

Ključni podaci:

Podržane platforme:
Mac Windows, iOS, Android, Linux, Smart TV, Firestick
Broj poslužitelja: 3200 +Zemlje poslužitelja: 65Splitsko tuneliranje: Da
Dopušteni podaci: NeograničenTorrenting: DaKill prekidač: Da
Mogućnost deblokiranja:
Netflix, Disney+, Hulu, Amazon glavni video, Youtube
Politika zabrane zapisivanja: DaIP adrese: statičkiIstovremenoneoveza s nama: Neograničen
Najbolje za: Igranje, pregledavanje i strujanje.
Besplatna probna verzija: Da – 30-dnevno jamstvo povrata novcaDanašnja najbolja ponuda: Provjeri sada!

Značajke:

✔️ Poslužitelji: Surfshark ima više od 3,200 poslužitelja u 65 različitih zemalja. Možete pristupiti njemačkom poslužitelju u Frankfurtu ili Berlinu ako želite sigurnu lokalnu vezu. Osim toga, možete odabrati poslužitelj u Sjedinjenim Državama ili Kanadi da im pristupite Netflix knjižnice.

✔️ Sigurnost i zapisnici: Ako želite double vpn, Surfshark nudi to kao multi-hop. Naime, ovu opciju ne možete zatražiti u bilo kojem trenutku jer unaprijed napravljeni poslužitelji pružaju veze s više skokova.

✔️ Streaming: S lakoćom možete strujati emisije i filmove Surfshark, ali postoji neka raznolikost u vezi. Iako Surfshark ima poslužitelje u zemljama koje drugi VPN-ovi nemaju, poput Afrike i Južne Amerike, veza može biti isprekidana. Dakle, bolje je odabrati poslužitelj što je moguće bliže vašoj stvarnoj lokaciji kako biste osigurali pristojne brzine strujanja bez br buffering..

✔️ Privatnost: Surfshark koristi i OpenVPN i WireGuard kako bi vaši podaci ostali privatni. Možete uključiti dodatne značajke privatnosti nakon što odaberete svoj plan.

✔️ Splitsko tuneliranje: Surfshark nudi Bypasser kao svoju prepoznatljivu opciju podijeljenog tuneliranja. Možete provjeriti koje stranice prihvaćaju VPN, a koje ga blokiraju i prema tome prilagoditi svoje postavke. Bypasser sprema postavke, tako da ne morate mijenjati pristup svaki put kada koristite Surfshark.

✔️ Podržani uređaji: Surfshark omogućuje neograničeno simultaneouređaje za pristup sigurnim poslužiteljima, tako da vam daje najbolju vrijednost za vašu pretplatu. Možete ga koristiti na bilo čemu s internetskom vezom, kao što je PC, Mac, iPhone, Android telefon ili Amazon uređaj za vatreni štap.

✔️ Namjenska aplikacija za usmjerivač: Surfshark nema posebnu aplikaciju za usmjerivač. Možete provjeriti podržava li vaš trenutačni usmjerivač VPN-ove i slijediti upute za postavljanje. ostalowise, morat ćete kupiti usklađeni usmjerivač.

✔️ Dostupnost dinamičke IP adrese: Dobivate dinamičku IP adresu kada se prijavite Surfshark, ali nije vaš, kao kod određenih premium planova drugih pružatelja usluga. IP adresu ćete podijeliti sa svima koji su odabrali taj određeni poslužitelj.

✔️ Cijena: Koristiti Surfshark besplatno probno razdoblje ili se pretplatite na plaćeni plan bez rizika budući da nude 30-dnevno jamstvo povrata novca. Mjesečni plan iznosi 12.95 USD, pa je obveza na godinu bolja opcija. Plaćat ćete samo 3.99 USD mjesečno na tom planu. Ako znaš, koristit ćeš Surfshark dugo je dvogodišnji plan još jeftiniji, samo 2.49 dolara mjesečno.

Prozodija

Brzi WireGuard protokoli.
Pristupite lažiranju GPS-a kako biste maskirali svoju lokaciju.
Neki planovi uključuju blokator oglasa i antivirusnu zaštitu.

Cons

Prilično skupa pretplata.
Dodatne značajke povećavaju mjesečni trošak.
Poteškoće s brzinama P2P torrentiranja

Posjetiti Surfshark >>

30-dnevno besplatno probno razdoblje

4) FastestVPN

Najbolje za Pravila privatnosti

FastestVPN je pružatelj usluga koji deblokira web stranice u drugim zemljama, a istovremeno štiti vaše osobne podatke. Možete ga koristiti kao njemački VPN, ali sjedište je u Sjedinjenim Državama. SAD zadržava podatke, ali ih ne šalje subjektima trećih strana. Vaši će podaci ostati sigurni unutar FastestVPN poslužiteljima.

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (13)

Ključni podaci:

Podržane platforme:
Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV i više
Broj poslužitelja: 600 +Zemlje poslužitelja: 39 +Splitsko tuneliranje: Da
Dopušteni podaci: NeograničenTorrenting: DaKill prekidač: Da
Mogućnost deblokiranja:
Netflix, Hulu, HBO i više
Politika zabrane zapisivanja: DaIP adrese: DinamičanIstovremenoneoveza s nama: 10
Najbolje za: Najjeftinija doživotna VPN pretplata
Besplatna probna verzija: Ne – 15-dnevno jamstvo povrata novcaDanašnja najbolja ponuda: Provjeri sada!

Značajke:

✔️ Poslužitelji:

FastestVPN ima 600 poslužitelja u 39 zemalja. Možete pristupiti jednom od 50 poslužitelja u Frankfurtu ili se spojiti na fizičke poslužitelje u Sjedinjenim Državama, Ujedinjenom Kraljevstvu, Kanadi, Australiji ili Hong Kongu.

✔️ Sigurnost i zapisnici: FastestVPN enkripcija koristi napredni standard šifriranja, poput CIA-e i vojske. Oni također koriste Transport Layers Security Protocol (TLS) koji štiti web stranice.

✔️ Streaming: To je jedan od najbolji VPN za windows otključava stranice poput Netflix, Amazon Prime Video i BBC iPlayer. Ako imate račune na drugim stranicama za strujanje, možete odabrati pravu lokaciju poslužitelja i prijaviti se na svoj račun da biste vidjeli biblioteku svoje zemlje.

✔️ Privatnost: FastestVPN ima DNS zaštitu od curenja koja jamči kvalitetnu vezu između vašeg računala i interneta. Usluga otkriva curenje i prekida vaš pristup internetu kako bi zaštitila vaše podatke. Zatim se ponovno povezujete s VPN-om kako biste uspostavili sigurnu vezu bez curenja.

✔️ Splitsko tuneliranje: Možete koristiti podijeljeno tuneliranje za bilo koji uređaj kompatibilan s FastestVPN. Također ćete otvoriti postavke, pronaći podijeljeno tuneliranje i odabrati svaku aplikaciju koju želite koristiti. Nadzorna ploča čak vam prikazuje preporučene aplikacije na temelju prethodnog iskustva s drugim korisnicima. Ovaj postupak pojednostavljuje vašu situaciju strujanja.

✔️ Podržani uređaji: FastestVPN nema ograničenja na koliko uređaja možete spojiti istovremenoneously. Ovaj pristup osigurava privatnost svih vaših podataka bez potrebe za odabirom uređaja koje ćete koristiti.

✔️ Namjenska aplikacija za usmjerivač: FastestVPN ne nudi namjensku aplikaciju usmjerivača, ali mu možete dopustiti povezivanje uređaja ako vaš usmjerivač podržava VPN-ove. slijediti njihove upute o postavljanju vaše VPN pretplate na vašem usmjerivaču.

✔️ Dostupnost dinamičke IP adrese: Kada se prijavite FastestVPN, dobit ćete dinamičku IP adresu. Mnogi drugi ljudi koriste istu IP adresu, tako da ne postoji ništa što bi je moglo povezati samo s vama. Svaki put kada pokrenete novu online sesiju, dobit ćete jedinstvenu IP adresu za zaštitu vaše privatnosti.

✔️ Cijena: FastestVPN iznosi 40 USD doživotno. Dobivate i 15 dana za isprobavanje FastestVPN i vratite svoj novac ako je potrebno.

Prozodija

Doživotni pristup uključuje 10 višestrukih prijava
Nudi 2TB prostora za pohranu u oblaku
Mogućnosti deblokiranja (Netflix, Disney+, HotStar, Amazon, Itd.).

Cons

Dodatna naknada za dodatne uređaje.
Podijeljeno tuneliranje samo na iOS i Android aplikacijama.

Posjetiti FastestVPN >>

15-dnevno jamstvo povrata novca

5) Atlas VPN

Najbolje za pružanje besplatnih usluga

Atlas VPN je besplatni VPN u Njemačkoj koji vam daje priliku da vidite kako zaštititi svoju internetsku sigurnost bez trošenja novca. Usluga sa sjedištem u New Yorku nudi politiku no-logiranja i pouzdanu sklopku za isključivanje. Čak je povukao poslužitelje iz Indije kada je ta zemlja krenula s obračunom s poslužiteljima bez logovanja.

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (14)

Ključni podaci:

Podržane platforme:
PC, Mac, iPhone, Android, Chromebook i Amazon tech
Broj poslužitelja: 750 +Zemlje poslužitelja: 37Splitsko tuneliranje: Da
Dopušteni podaci: NeograničenTorrenting: DaKill prekidač: Da
Mogućnost deblokiranja:
BBC iPlayer, Netflix, Hulu, YouTube televizija Amazon Glavni
Politika zabrane zapisivanja: DaIP adrese: DinamičanIstovremenoneoveza s nama: Neograničen
Besplatna probna verzija: Da – 30 danaDanašnja najbolja ponuda: Provjeri sada!

Značajke:

✔️ Poslužitelji: Atlas VPN ima nešto više od 750 poslužitelja diljem svijeta. Ovo je nizak broj u usporedbi s ostalim VPN uslugama na ovom popisu. Poslužitelji se nalaze na 36 lokacija, uključujući Frankfurt u Njemačkoj. Imate ograničen izbor u usporedbi s drugim pružateljima usluga.

✔️ Sigurnost i zapisnici: Atlas VPN ne zadržava podatke od korisnika. Budući da ne morate platiti uslugu, oni čak neće imati podatke o vašoj kreditnoj kartici ili Paypalu kao drugi pružatelji usluga. Oni koriste WireGuard za pružanje sigurnosti na svojim poslužiteljima.

✔️ Streaming: Možete streamati bilo što Atlas VPN, Kao i Netflix, Amazon Prvi videozapis, Hului BBC iPlayer. Nećete iskusiti iste velike brzine kao s plaćenim planom, ali buffering je minimalan.

✔️ Privatnost: Atlas VPN tvrdi da štiti vaš pristup internetu, ali ima sjedište u Sjedinjenim Državama. To znači da će se možda morati zakonski povinovati vladi da objave podatke. Međutim, za razliku od IPVanish, nema zapisa o Atlas VPN ikada dijeliti informacije.

✔️ Splitsko tuneliranje: Atlas VPN podržava podijeljeno tuneliranje, tako da možete postaviti određena mjesta ili aplikacije da prolaze kroz šifrirani VPN pristup dok allowing vanjski pristup drugim sadržajima.

✔️ Podržani uređaji: Možete koristiti Atlas VPN za sigurne veze na gotovo svim uređajima, kao što su PC, Mac, iPhone, Android, Chromebook i Amazon tehn. Loša strana je Atlas VPN neće raditi na računalu koje koristi Linux jer operativni sustav nije kompatibilan.

✔️ Dostupnost dinamičke IP adrese: Kada pristupite Atlas VPN poslužitelja, dobivate novu IP adresu koja maskira vašu pravu lokaciju.

✔️ Cijena: Atlas VPN je besplatni VPN u Njemačkoj koji možete koristiti bez ograničenja. Ako vam se sviđa usluga i želite plaćeni plan, imat ćete nekoliko pristupačnih opcija. Mjesečni pristup iznosi 10.99 USD, ali budući da možete pokušati Atlas VPN besplatno, već znate kako to radi. Bolje je uskočiti i dobiti godinu za 3.29 USD mjesečno ili dvije godine za 1.83 USD mjesečno.

Prozodija

Optimizirani poslužitelji omogućuju besprijekoran streaming i torrenting.
Postavljanje prilagođeno početnicima s ograničenim brojem protokola za postavljanje.
Izuzetna korisnička podrška.
Radi s bilo kojom vrstom Windows, Android ili Apple uređaj.

Cons

Ne radi s ruterom.
Ne spaja se na Linux uređaje.
Nalazi se u SAD-u pa podliježe zakonima o zadržavanju podataka.

Posjetiti AtlasVPN >>

30-dnevno besplatno probno razdoblje

6) Private Internet Access

Najbolje za dostupnost poslužitelja

Private Internet Access je jedna od najvećih VPN mreža na svijetu. Tvrtka sa sjedištem u Denveru ima više od 29,000 poslužitelja na 83 lokacije diljem svijeta, uključujući Berlin, koji djeluju kao njemački VPN.

Private Internet Access nalazi se u Sjedinjenim Državama koje imaju zakon o zadržavanju podataka. Koriste informacije samo za nacionalnu sigurnost, ali svejedno mogu zatražiti vaše internetske podatke.

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (15)

Ključni podaci:

Podržane platforme:
iOS, Android, Linux, macOSi Microsoft Windows.
Ukupan broj poslužitelja: 10,000 +zemlje: 84 + zemalja
Dopušteni podaci: Neograničena širina pojasaPolitika zabrane zapisivanja: Da
Besplatna probna verzija: Nema jamstva povrata novca od 30 danaIstovremenoneonaše veze: 10 +Maksimalan broj podržanih uređaja: Neograničen
Splitsko tuneliranje: DaKill prekidač: DaDanašnja najbolja ponuda: Provjeri sada!

Značajke:

✔️ Poslužitelji: Od Private Internet Access ima toliko mnogo poslužitelja, dobit ćete impresivne brzine s bilo koje lokacije. Možete odabrati poslužitelj u gotovo bilo kojoj zemlji za pristup jedinstvenom lokalnom sadržaju.

✔️ Sigurnost i zapisnici: Kada se povežete na poslužitelj putem Private Internet Access, možete odabrati AES-128 ili 256-bitnu enkripciju. Oba su sigurna, ali je AES-128 brži. Također pruža DNS zaštitu od curenja.

✔️ Streaming: Private Internet Access ima impresivne brzine veze koje streaming čine lakim. Nećeš doživjeti bufferkoristite li Netflix, Amazon glavni video, Disney+, ESPN+ ili druge usluge. Možete pristupiti različitim bibliotekama ovisno o poslužitelju koji odaberete.

✔️ Privatnost: A private Internet access pretplata uključuje neke dodatne značajke, uključujući program za blokiranje oglasa i botove za praćenje koji blokiraju softver. Ne morate brinuti o kolačićima i ciljanom oglašavanju tijekom korištenja.

✔️ Splitsko tuneliranje: Private Internet Access daje korisnicima mogućnost postavljanja prilagođenih smjernica za aplikacije i web stranice. Možete konfigurirati koja web-mjesta koriste VPN, a koja ga ne trebaju kako biste sebi pružili najveću privatnost i zaštitu.

✔️ Podržani uređaji: Možete koristiti Private Internet Access s bilo kojom vrstom internetskog uređaja, uključujući Windows, Mac, Android, iOS, Linux i Chrome. Možete spojiti deset uređaja istovremenoneously, pružajući zaštitu podataka za više korisnika odjednom.

✔️ Namjenska aplikacija za usmjerivač: Private Internet Access ima namjensku aplikaciju usmjerivača. Ako vaš usmjerivač može rukovati VPN vezama, možete povezati svoju pretplatu i zaštititi sve uređaje koji koriste vaš internet.

✔️ Dostupnost dinamičke IP adrese: S Private Internet Access, dobivate namjensku IP adresu svaki put kada se prijavite. Niti jedan drugi korisnik nema pristup vašoj adresi, tako da možete pouzdano pregledavati internet, knowing da ste anonimni i potpuno šifrirani.

✔️ Cijena: Mjesečni Private Internet Access plana je 11.95 dolara, što je pristupačno s obzirom na to što nude. Možete se obvezati na godišnju pretplatu i plaćati 3.33 USD mjesečno. Ako želite koristiti uslugu tri godine, platit ćete 2.03 dolara mjesečno i dobiti tri potpuno besplatno.

Prozodija

Namjenska IP adresa za osiguranje potpune privatnosti.
Više poslužitelja nego bilo koji drugi pružatelj usluga
Mogućnost povezivanja deset uređaja po planu.
Pristupačne mogućnosti plaćanja

Cons

slučajan buffering prilikom strujanja emisija.
Brzina se može nasumično usporiti.
Teško je uspostaviti sigurnu vezu Netflix.

Posjetite PIA >>

30 dana garancije povrata novca

Kako odabrati najbolju VPN uslugu za Njemačku?

Sve VPN usluge pregledane su izvrsne mogućnosti za korištenje u Njemačkoj. Kada se radi o odabiru najboljeg besplatnog njemačkog VPN-a za vaše potrebe, uzmite u obzir ove ključne čimbenike.

  • Geografski blokiran sadržaj: Trebao bi vam omogućiti pristup geoblokiranim informacijama, poput usluga strujanja iz drugih regija.
  • Privatnost i sigurnost: Osigurajte snažne sigurnosne i sigurnosne mjere za zaštitu vas i vaših podataka. Potražite one njemačke besplatne VPN-ove koji nemaju zapisnike podataka i najviše razine enkripcije.
  • dostupnost: Usporedite cijene i odaberite alat koji najbolje odgovara vašim potrebama po razumnoj cijeni. Postoji mnogo alata za odabir, tako da ne morate preplaćivati.
  • Dostupnost: Provjerite ima li usluga različite poslužitelje dostupne u različitim dijelovima svijeta. Također provjerite imaju li sve lokacije stabilnu vezu.
  • Brzina: Usporedite i usporedite brzine veze. Web stranice i platforme za strujanje trebale bi raditi glatko.
  • Kompatibilnost: Provjerite je li alat dostupan i radi li dobro na raznim vrstama uređaja (mobilni, računalo itd.).
  • Služba za: dobra korisnička podrška čini svaku uslugu pouzdanijom. Provjerite imaju li alati koje recenzirate dobru i pouzdanu korisničku podršku.

Koji god VPN odgovara vašem proračunu i pruža ono što trebate, prava je opcija za vas. Ako nemate posebne potrebe, nećete pogriješiti ako ga koristite ExpressVPN, što je općenito najbolje.

Kako dobiti njemačku IP adresu?

Da biste dobili njemačku IP adresu, slijedite ove korake:

Korak 1) Preuzmite najbolji VPN za Njemačku.

Korak 2) Dovršite postupak instalacije u svom pregledniku ili računalu.

Korak 3) Zatim trebate izbrisati sve internetske podatke i kolačiće iz preglednika.

Korak 4) Ponovo pokrenite preglednik.

Korak 5) Otvorite VPN alat i odaberite njemački poslužitelj.

FAQ

Following neki su od najboljih VPN-ova za korištenje u Njemačkoj:

Da, Njemačka se bavi internetskim nadzorom. Zemlja je dio saveza 5/9/14 Eyes koji im daje zakonsku slobodu dijeljenja internetskih podataka ljudi s bilo kojom zemljom koja to zatraži.

Njemačka strana obavještajna agencija, BND, također je surađivala s američkom Agencijom za nacionalnu sigurnost kako bi podijelili dužnosti internetskog nadzora u interesu nacionalne sigurnosti.

Njemačka ima savezni policijski zakon koji dopušta presretanje komunikacije, čak i ako policija tu osobu ne sumnjiči za zločin. Ovaj zakon znači da ljudi u Njemačkoj nemaju privatnost, enkripciju ili anonimnost na internetu. Njegova prava svrha je zaustaviti trgovinu ljudima, ali nema zaštitnih mjera za redovne podatke građana.

Da, legalno je koristiti VPN u Njemačkoj, pa je pretplata na jednu od gore navedenih usluga najbolji način da osigurate privatnost na internetu. Zapamtite, iako najbolji VPN pružatelj usluga u Njemačkoj može legalno blokirati vašu lokaciju, on vam ne daje besplatnu licencu za kršenje zakona. Još uvijek možete biti kazneno gonjeni ako vas uhvate u obavljanju nezakonitih aktivnosti na internetu.

Najbolji VPN za Njemačku

#1 Najbolje ukupno

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (16)

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (17)

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (18)5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (19)
VPN pružatelj uslugaExpressVPNNordVPNSurfsharkFastestVPN
Broj poslužitelja:3,0005,0003200 +600 +
Broj zemalja poslužitelja94596539
24 / 7 podrška✔️✔️✔️✔️
Max veze56NeograničenNeograničen
Naš pregled VPN-ove ocjenjujemo na temelju čimbenika kao što su brzina, korisničko iskustvo, propusnost, podržane zemlje, cijene, politika bez zapisivanja itd.

Izvrsno – 9.8

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (20)

Izvrsno – 9.7

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (21)

Dobro – 9.6

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (22)

Dobro – 9.5

5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (23)

Besplatna probna VPN-ovi nude 30-dnevno jamstvo povrata novca, ali prvo se morate pretplatiti na jednomjesečni plan.30 dana30 dana30 dana15 dana
VezaIsprobajte besplatno sadaIsprobajte besplatno sadaIsprobajte besplatno sadaIsprobajte besplatno sada

Presuda

Najbolji VPN za Njemačku je ExpressVPN. Omogućuje vam pristup svim vašim uslugama strujanja bez prekida. ExpressVPN je najskuplja opcija, ali je vrijedna ulaganja jer ćete imati besprijekornu sigurnost bez ugrožavanja brzine veze. Međutim, NordVPN također je dobar izbor u Njemačkoj.

Možda ti se svidi:

  • 7 najboljih BESPLATNIH VPN-ova bez prijave (2024.)
  • 7 najboljih (doista BESPLATNIH) VPN-a za Windows PC (2024)
  • 9 najboljih (doista BESPLATNIH) VPN-a za Android (2024.)
  • 10 najboljih BESPLATNIH IP blokatora (sakrij IP adresu)
  • 7 NAJBOLJIH YouTube TV VPN: Kako prevariti lokaciju
  • 6 najboljih BESPLATNIH VPN-ova za Kinu (testirano i radi 2024.)
  • Kako se promijeniti Netflix Država (regija)
  • 6 najboljih BESPLATNIH VPN-ova za torrenting i P2P (2024.)
5 najboljih BESPLATNIH njemačkih VPN-ova (2024.) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 5492

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.