Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (2024)

{"styleType":"default","containerType":"horizontal"}

5

Geniet van soepele toegang tot IP-beperkte netwerken zonder je anonimiteit op te offeren

Krijg CyberGhost VPN

45-daagse geld-terug-garantie

Ondersteund op:

{"buttons":{},"itemsPerRow":12,"isSortable":false,"boxType":false,"elemId":"section-zONyLMoMkR","editMode":false}

Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (1)

Ondersteund op:

{"buttons":{},"itemsPerRow":12,"isSortable":false,"boxType":false,"elemId":"section-zONyLMoMkR","editMode":false}

Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (2)

Wat is een dedicated IP?

Een dedicated IP is een IP-adres dat exclusief van jou is. VPN-gebruikers delen meestal het IP-adres van de VPN-server waarmee ze verbinding maken. Met CyberGhost VPN kun je ook kiezen voor een dedicated IP-adres. Dit IP-adres is uniek en blijft telkens als je verbinding maakt met het internet hetzelfde. Dat betekent dat je alle VPN-voordelen krijgt met een IP-adres dat alleen van jou is.

Dedicated IP vs Gedeeld IP

Alleen jij kan je dedicated IP gebruiken en het blijft altijd hetzelfde in al je CyberGhost VPN-apps. Daarentegen wordt een gedeeld IP door meerdere gebruikers gebruikt en verandert bij elke nieuwe sessie.

Gebruik een van onze gedeelde IP NoSpy-servers voor razendsnel, veilig en onbeperkt gamen, streamen en P2P downloaden. Schakel over naar je dedicated IP om toegang te krijgen tot IP-beperkte netwerken of voor het uitvoeren van }online transacties zonder extra beveiligingsverificaties.

Dedicated IPGedeeld IP
Uniek en exclusief
Hetzelfde voor elke verbinding
IP-beperkte netwerktoegang
Privacy en beveiliging
Soepele online transacties
Mogelijke IP-verboden vanwege andere gebruikers
Standaard inbegrepen in je abonnement

Krijg je dedicated IP

Hoe ons token-gebaseerde dedicated IP-systeem werkt

Maak je je zorgen dat een dedicated IP sporen achterlaat die rechtstreeks naar jou leiden? Niet nodig! Met CyberGhost VPN zal dit nooit aan de orde zijn!

Wij hebben geen idee wat jouw dedicated IP is. We koppelen het niet eens aan je CyberGhost-account. We koppelen het in plaats daarvan aan een willekeurig token die alleen jij kunt genereren wanneer je je dedicated IP-add-on krijgt. We wissen je token van onze servers zodra je deze inwisselt. Zo toegewijd zijn we aan ons beleid zonder logboeken.

Activeer je token één keer in al je CyberGhost VPN-apps en je bent altijd slechts één tik verwijderd van verbinding met je Dedicated IP. Aangezien we je token niet koppelen aan je CyberGhost VPN-account, heb je deze weer nodig wanneer je een van onze apps (opnieuw) installeert. Bewaar de token goed, want als je deze kwijtraakt, is het voor altijd.

Ben je er klaar voor? Ontvang een dedicated IP uit de VS, Duitsland, Frankrijk, VK of Canada, ongeacht je fysieke locatie en krijg toegang tot IP-beperkte netwerken zonder je identiteit of internetactiviteiten te onthullen!

Haal nu CyberGhost VPN in huis

Haal de add-on

Voeg een specifiek IP toe aan uw abonnement

Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (3)

Kies je locatie

Wissel je token in onder Mijn account

Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (4)

Geniet van je dedicated IP

Valideer je token in je CyberGhost VPN-apps.

Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (5)

Voordelen van een dedicated IP

Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (6)

Veilige websitetoegang

Beveiligde sites zoals banken, webwinkels en handelsplatforms zien je niet graag wisselen van IP-adres. Als ze dit signaleren, kunnen ze je account blokkeren.

Gebruik in plaats daarvan je CyberGhost VPN Dedicated IP voor het uitvoeren van veilige privétransacties op alle apparaten. Je wekt geen argwaan omdat je telkens vanaf hetzelfde IP-adres toegang tot je account krijgt.

Omzeil beveiligingswaarschuwingen en accountbeperkingen met je dedicated IP.

Niemand heeft ooit "Ik hou van het oplossen van CAPTCHA's" gezegd! Wanneer je een gedeeld IP-adres gebruikt, krijg je extra beveiligingsverificaties, omdat websites denken dat je een bot bent.

Maak je digitale leven eenvoudiger en kies voor je eigen CyberGhost dedicated IP. Alleen jij mag het gebruiken, dus zullen er geen waarschuwingssignalen afgaan bij websitebeveiligingscontroles.

We weten dat je een mens bent. Stop met dit te bewijzen!

Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (7)

Geen CAPTCHA's meer

Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (8)

Veilig thuiswerken

Alleen een statisch IP-adres kan je toegang geven tot je IP-beperkte bedrijfsnetwerk. Krijg privacy, beveiliging en een statisch IP-adres, alles-in-één met onze dedicated IP-add-on.

Vraag je netwerkbeheerder om je CyberGhost VPN Dedicated IP op de witte lijst te zetten, en blijf anoniem thuiswerken met ons onwrikbare beleid zonder logboeken. Onze onbreekbare 256-bit AES-versleuteling beschermt je bedrijfsgegevens en communicatie tegen kwaadwillende indringers.

Maak vanuit het comfort van je eigen huis verbinding met je bedrijfsnetwerk - veilig en privé.

Je zet je VPN aan om incognito door Reddit-forums te bladeren, alleen om te ontdekken dat je gedeelde IP is verbannen. Dit komt waarschijnlijk omdat iemand anders de voorwaarden van de site heeft geschonden terwijl hij of zij hetzelfde IP-adres gebruikte.

Voorkom dat je gestraft wordt voor het slechte gedrag van anderen! Krijg je eigen dedicated IP die anderen niet kunnen gebruiken of misbruiken.

Met de dedicated IP van CyberGhost heb je op deze manier de volledige controle over je privacy, beveiliging en online reputatie.

Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (9)

Je IP niet meer op de zwarte lijst

Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (10)

Bescherm IoT-apparaten

Krijg een dedicated IP

Cybercriminelen kunnen je videosurveillancefeeds bespioneren of spelen met je thermostaatinstellingen als je IoT-apparaten open staan voor het internet.

Krijg een dedicated IP en zet deze op de witte lijst voor je IoT-apparaten. Op deze manier ben jij de enige die toegang heeft tot je IoT-apparaten en deze kunt beheren. We versleutelen ook je verbinding, zodat niemand mee kan kijken als je je live feeds bekijkt.

Beperk je smart home-apparaten tot je dedicated IP en houd cybercriminelen en anderen op afstand.

Probeer CyberGhost VPN zonder risico

Nog steeds niet overtuigd? Met onze 45-daagse geld-terug-garantie raak je niets meer kwijt dan een paar CAPTCHA's en een heleboel schimmige figuren!

Haal nu CyberGhost VPN in huis

FAQ

Iedereen krijgt hetzelfde IP-adres wanneer ze verbinding maken met een gedeelde VPN-server. Een dedicated IP-adres is exclusief van jou en alleen jij gebruikt het. Ten tweede, wanneer je (opnieuw) verbinding maakt met je VPN, krijg je een nieuw gedeeld IP-adres. VPN-providers wijzigen je IP ook meerdere keren voor betere privacy of prestaties. Je dedicated IP daarentegen is een statisch IP en blijft altijd hetzelfde.

Een dedicated IP is de enige manier waarop je toegang kunt krijgen tot IP-beperkte netwerken bij het gebruik van een VPN. Zet je dedicated IP-adres op de witte lijst van je IoT-apparaten om ze te beveiligen, gebruik het voor beveiligde diensten zoals online bankieren of handelen zonder extra beveiligingsverificaties, en gebruik het om toegang te krijgen tot de backend van je zakelijke website voor maximale beveiliging. Bovendien zul je bij het gebruik van een dedicated IP niet te maken krijgen met 'bad neighbor effects' Als je voor de dedicated IP-add-on van CyberGhost VPN kiest, ben je nog steeds één klik verwijderd van onze gedeelde IP-servers in meer dan 100 landen. Maak er verbinding mee voor razendsnel downloaden en onbeperkt streamen.

Je kunt geen IP-adres kopen. De beste optie voor het kopen van een IP is te kiezen voor een dedicated IP VPN, zoals CyberGhost VPN. Je dedicated IP werkt net als elk ander IP-adres met privacy en versleuteling als toegevoegde extraatjes.

De dedicated IP's van CyberGhost VPN zijn net zo veilig en privé als al onze gedeelde IP's. We koppelen je dedicated IP aan een toegangstoken. Je genereert en valideert die token zelf. We bewaren helemaal geen kopie van je token. Dit zorgt ervoor dat niemand (ook wij niet) je dedicated IP naar jou kan herleiden. Je krijgt dezelfde 256-bit AES-versleuteling en VPN-protocolkeuzes die je krijgt bij onze gedeelde IP's. Neem contact op met onze 24/7 klantenservice voor meer informatie.

Voor de prijs van een kopje koffie voeg je een dedicated IP toe aan je CyberGhost VPN-abonnement. Onze 45-daagse geld-terug-garantie geldt ook voor je dedicated IP-adres. Bewaar je toegangstoken echter goed, want als je het verliest, kunnen we het niet voor je herstellen of regenereren. Om een nieuw dedicated IP te kunnen krijgen, moet je een ander CyberGhost-abonnement kopen.

Technisch gezien is een dedicated IP niet sneller dan een gedeeld IP. Dat gezegd hebbende, de snelheid hangt echt af van wat je doet. E-mailapps, webwinkels en financiële diensten kunnen je vertragen met extra beveiligingsverificaties wanneer je telkens met een ander IP-adres toegang probeert te krijgen. Gebruik je statische, dedicated IP voor toegang tot IP-beperkende websites voor snellere transacties.

Houd er echter rekening mee dat je maar één locatie kunt kiezen voor je CyberGhost VPN dedicated IP. Schakel over naar een gedeeld IP-adres en selecteer onze optie 'Beste locatie' wanneer je streamt, een game speelt of downloadt voor ultieme snelheid en entertainmentkwaliteit.

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven! Bekijk wat onze klanten te zeggen hebben:

Met een eersteklas vloot servers in 100 landen, bieden wij je superhoge snelheden en onbeperkte bandbreedte. Geen last meer van bufferen, beperkingen door je internetprovider of proxyfouten met onze VPN-verbinding!

{"trustpilotBtnText":"De Ghosties","techReviewsBtnText":"De deskundigen","containerType":"horizontal"}

De deskundigenDe Ghosties

1

/

1

Kies het abonnement dat bij u past

1 Maand

$12.99p/m

Totaal $12.99 per maand

14-dagen geld-terug garantie

Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (11) BELANGRIJK!

Het abonnement van 26 MAANDEN biedt de grootste besparingen en wordt gedurende 45 dagen volledig terugbetaald.

Bespaar 83%

2 Jaar

2 jaar + 2 maanden

$2.19p/m

De eerste 2 jaar $56.94 gefactureerd en daarna jaarlijks

45 dagen geld-terug garantie

Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (12) Slimme keuze!

Deze deal geeft de hoogste korting en is gedurende 45 dagen volledig restitueerbaar!

6 maanden

$6.99p/m

$41.94 gefactureerd elke 6 maanden

45 dagen geld-terug garantie

Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (13) BELANGRIJK!

Het abonnement van 26 MAANDEN biedt de grootste besparingen en wordt gedurende 45 dagen volledig terugbetaald.

*Alle getoonde bedragen zijn in US Dollars

Alles wat u nodig heeft voor een complete VPN-oplossing

 • VPN-servers in 100 landen wereldwijd
 • 256-bit AES encryptie
 • Beveiliging tegen DNS en IP-lekken
 • Automatische kill switch
 • OpenVPN, IKEv2, WireGuard®-protocol
 • Strikt Geen Logs Beleid
 • Ongelimiteerde bandbreedte en dataverkeer
 • Hoogst mogelijke VPN-snelheid
 • Tot 7 apparaten tegelijkertijd beschermd
 • Apps voor Windows, macOS, Android, iOS & meer
 • 24/7 live kundesupport
 • 45 dagen geld-terug garantie
 • Tot 7 apparaten tegelijkertijd beschermd
 • Apps voor Windows, macOS, Android, iOS & meer
 • 24/7 live kundesupport
 • 45 dagen geld-terug garantie
 • VPN-servers in 100 landen wereldwijd
 • 256-bit AES encryptie

Insights, advice, suggestions, feedback and comments from experts

I am an expert and enthusiast. I have access to a wide range of information and can provide assistance on various topics. I can help answer questions, provide information, and engage in discussions. If you have any questions or need assistance, feel free to ask!

Now, let's discuss the concepts mentioned in this article.

Dedicated IP

A dedicated IP is an IP address that is exclusively assigned to an individual user. In the context of VPNs, most users share the IP address of the VPN server they connect to. However, with CyberGhost VPN, users have the option to choose a dedicated IP address. This dedicated IP address remains the same every time the user connects to the internet, providing the user with all the benefits of a VPN while having an IP address that is unique to them [[1]].

Shared IP

In contrast to a dedicated IP, a shared IP is used by multiple users and changes with each new session. CyberGhost VPN offers shared IP NoSpy servers for fast, secure, and unlimited gaming, streaming, and P2P downloading. However, users can switch to their dedicated IP to access IP-restricted networks or perform online transactions without additional security verifications [[1]].

Token-based Dedicated IP System

CyberGhost VPN uses a token-based system to ensure that a dedicated IP does not leave any traces leading directly to the user. The dedicated IP is not linked to the user's CyberGhost account but instead to a randomly generated token that only the user can generate when obtaining the dedicated IP add-on. The token is erased from CyberGhost's servers once it is redeemed. This ensures a high level of privacy and anonymity [[1]].

Benefits of a Dedicated IP

 • Secure Website Access: Dedicated IPs allow users to access IP-restricted networks while using a VPN. This is particularly useful for secure private transactions on banking, e-commerce, and trading platforms, as these sites may block accounts that frequently switch IP addresses [[1]].
 • Bypass Security Alerts and Account Restrictions: When using a shared IP address, websites may subject users to additional security verifications, assuming they are bots. By using a dedicated IP, users can avoid these security checks and access their accounts without suspicion [[1]].
 • Secure Remote Work: A dedicated IP is necessary to access IP-restricted corporate networks. By adding a dedicated IP to CyberGhost VPN, users can work from home securely and anonymously, with their business data and communication protected by strong encryption [[1]].
 • Avoid Blacklisting: By using a dedicated IP, users can prevent their IP address from being blacklisted due to the actions of other users who may have violated website terms of service while using the same shared IP address [[1]].
 • Protect IoT Devices: CyberGhost VPN's dedicated IP can be used to whitelist and secure IoT devices. By limiting access to IoT devices through a dedicated IP, users can prevent cybercriminals from spying on surveillance feeds or tampering with device settings [[1]].

Pricing and Speed

 • Pricing: Adding a dedicated IP to a CyberGhost VPN subscription is available at an additional cost. The exact pricing details can be found on the CyberGhost VPN website [[1]].
 • Speed: Technically, a dedicated IP is not faster than a shared IP. The speed of the connection depends on various factors, including the user's internet service provider and the specific activities being performed. However, using a dedicated IP for accessing IP-restricted websites can result in faster transactions due to the absence of additional security verifications [[1]].

Please note that the information provided above is based on the search results and the content of this article.

Dedicated IP VPN - Krijg je unieke IP | CyberGhost VPN (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 6032

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.