Hoe kun je repareren dat de iPhone niet kan worden ingeschakeld? (2024)

Soms, naarmate de telefoons ouder worden, zijn ze sneller defect. iPhones vormen daarop geen uitzondering, omdat ze na verloop van tijd vaak technische problemen vertonen, meestal software- of hardwareproblemen. Onder hen wordt ook gemeld en geklaagd dat de iPhone niet kan worden ingeschakeld door veel Apple-gebruikers in verschillende berichten en forums of in het Apple-ondersteuningscentrum. Dit probleem heeft een aantal oorzaken, niets om je zorgen over te maken, zoals in dit artikel wordt uitgelegd6 eenvoudige oplossingen waarom de iPhone niet kan worden ingeschakeld. Laten we de tijd nemen om alles een voor een te leren.

Oplossing 1: opladen

Als uw batterij helemaal leeg is, ziet u niet het rode batterijbeeld dat daar meestal aanwezig is als de batterij bijna leeg is. Sluit gewoon uw oplader aan en wacht een paar minuten om te zien of het batterijpictogram verschijnt of niet. Houd er rekening mee dat de FireWire van Apple niet goed werkt voor het opladen van telefoons, dus het wordt aanbevolen dat u een krachtige bron gebruikt om het probleem met de iPhone te verhelpen.

Oplossing 2: harde herstart

Om een iPhone normaal opnieuw op te starten, moet u de aan/uit-knop ingedrukt houden totdat de rode schuifregelaar verschijnt. Verschuif hem en nadat de telefoon is uitgeschakeld, schakelt u hem weer in zoals u normaal zou doen. Als de iPhone helemaal niet aangaat of als de telefoon vastloopt, probeer dan deze methode:

Houd de aan/uit-knop en de thuisknop minimaal 10 seconden tegelijkertijd ingedrukt. Als de Slider omhoog komt of als de helderheid van het scherm afneemt, blijf dan op deze 2 knoppen drukken totdat het Apple-logo verschijnt. Als uw scherm zwart is en u de schuifregelaar niet ziet of het scherm niet dimt, blijft u natuurlijk op de twee knoppen drukken totdat het Apple-logo verschijnt.

Gebruikers van de iPhone 7 en 7s moeten in plaats daarvan de aan / uit-knop ingedrukt houden met het volume omlaag om een gedwongen herstart te krijgen, aangezien Apple dit heeft veranderd met de nieuwere generatie telefoons. Voor iPhone 8 en latere versies houdt u de knop Volume omhoog snel ingedrukt, voert u dezelfde handeling uit voor de knop Volume omlaag en drukt u ten slotte op de zij-/aan/uit-knop om een gedwongen herstart uit te voeren.

Oplossing 3: back-up en herstel

Soms is het terugzetten naar de fabrieksinstellingen van uw iPhone het enige dat u nog hoeft te doen. Gelukkig is er een manier om met iTunes een back-up van al je huidige iPhone-gegevens te maken. Zorg ervoor dat u altijd de nieuwste versie van iTunes hebt geïnstalleerd voordat u de daadwerkelijke telefoon op uw Mac of pc aansluit. Ga verder met het maken van een back-up, zodat alles wat u tussen de apparaten hebt gedeeld, up-to-date is. Klik hierna op het tabblad "Samenvatting" en klik vervolgens op de optie "iPhone herstellen ...". Wacht tot je iPhone het proces heeft voltooid en je klaar bent.

Hoe kun je repareren dat de iPhone niet kan worden ingeschakeld? (1)

Oplossing 4: herstelmodus

Als u uw apparaat in de herstelmodus forceert, worden al uw gegevens erop verwijderd. Zorg ervoor dat je al je iPhone-gegevens hebt gesynchroniseerd en een back-up hebt gemaakt met iTunes/iCloud of eerst op de computer hebt opgeslagen voordat je je iPhone in de herstelmodus zet. Schakel nu uw iPhone uit, sluit de USB-kabel alleen op de computer aan en houd de iPhone losgekoppeld. Houd de thuisknop op de iPhone ingedrukt en sluit vervolgens de USB-kabel aan op uw iPhone. Laat het los totdat je het symbool "Verbinden met iTunes" ziet.

Hoe kun je repareren dat de iPhone niet kan worden ingeschakeld? (2)

Oplossing 5: controleer op fysieke schade of vloeistof

Als je je iPhone hebt laten vallen en hij werkt nog steeds prima, dan ben je een van de gelukkige mensen, want telefoons zijn niet zo sterk als ze eruit zien. Waterdruppels en morsen kunnen permanente schade aan uw iPhone veroorzaken, waardoor deze niet meer kan worden ingeschakeld. Water is echter erg onvoorspelbaar, omdat een enkele plons van een paar dagen geleden er pas na een tijdje voor kan zorgen dat er voor het eerst een probleem ontstaat.

Hoe kun je repareren dat de iPhone niet kan worden ingeschakeld? (3)

Oplossing 6: Fix iPhone gaat niet aan met systeemherstelsoftware

Joyoshare UltFix iOS Systeemherstel is een mooie aanvulling op de oplossingen voor dit probleem. De software kan meer dan 30 iOS-systeemproblemen repareren, zoals de iPhone kan niet worden hersteld, een wit Apple-logo, een zwart scherm, de iPhone zit vast in de DFU-modus, de iPad is vastgelopen, enz. zonder verlies van uw kostbare gegevens, met slechts 3- stap proces.

U kunt een van de twee modi, namelijk Standaard en Geavanceerd, gebruiken om problemen met het iOS-systeem op te lossen zonder gegevensverlies of om de iPhone veilig en eenvoudig naar de fabrieksinstellingen te herstellen. Bovendien is hij volledig compatibel met de nieuwste iOS 12 en de recente iPhone XS/Max/XR. Er wordt ook een gratis optie aangeboden waarmee u snel en onmiddellijk uw iPhone met slechts één klik kunt openen en sluiten naar de herstelmodus.

Belangrijkste kenmerken van Joyoshare UltFix iOS-systeemherstel:

Gratis in-/uitgaan van de herstelmodus

Repareer meer dan 30 iOS-systeemproblemen zonder gegevensverlies

Werkt goed voor diverse iPhone-modellen en iOS-versies

Fabrieksreset iPhone, iPad of iPod touch zonder toegangscode

Hoe kun je repareren dat de iPhone niet kan worden ingeschakeld? (4)

  • Stap 1Voer het programma uit en sluit de iPhone aan

    Hoe kun je repareren dat de iPhone niet kan worden ingeschakeld? (5)

    Na het installeren en starten van Joyoshare UltFix iOS Systeemherstel, kunt u uw iPhone op de computer aansluiten. Zodra het is aangesloten, klikt u op de knop "Start" om door te gaan naar de volgende stap.

  • Stap 2Stel de DFU/Herstelmodus in onder de “Standaard”-modus

    Hoe kun je repareren dat de iPhone niet kan worden ingeschakeld? (6)

    Om een reparatieproces uit te voeren zonder gegevensverlies, moet u de “Standaard”-modus selecteren om door te gaan. Druk eenvoudig op de knop "Volgende" en zet uw iPhone naar wens in de DFU-modus of herstelmodus. U kunt ook naar de hoofdinterface gaan om snel op "Enter Recovery Mode" te tikken.

  • Stap 3Download en verifieer het firmwarepakket

    Hoe kun je repareren dat de iPhone niet kan worden ingeschakeld? (7)

    Kort daarna zal de Joyoshare iPhone-reparatiesoftware de informatie van uw iPhone-apparaat detecteren en weergeven, zodat u deze kunt controleren. Na bevestiging moet u op de knop "Downloaden" klikken om het firmwarepakket te downloaden en te verifiëren.

  • Stap 4Reparatie iPhone-scherm gaat niet aan

    Hoe kun je repareren dat de iPhone niet kan worden ingeschakeld? (8)

    Nu kunt u op de knop "Repareren" drukken om dit programma het firmwarepakket te laten uitpakken en de iPhone te repareren, het probleem zal voor u niet optreden. Het zal goed presteren en uw iPhone zonder problemen weer normaal maken.

Conclusie

Als jij een van de mensen bent die problemen ervaart met je iOS-apparaten, dan geeft hopelijk tenminste één van deze 6 antwoorden op de vraag hoe je een iPhone kunt repareren die niet kan worden ingeschakeld; u helpen uw probleem op te lossen. Of het nu een zwart scherm van de iPhone is of iets anders, waardoor u tijd en geld bespaart die anders in een gloednieuwe telefoon zou worden geïnvesteerd. Als het probleem niet softwaregerelateerd maar hardwaregerelateerd is, moet u bij voorkeur alleen geautoriseerde Apple serviceassistentwinkels bezoeken om ervoor te zorgen dat uw apparaat correct wordt gerepareerd, zonder dat u bang hoeft te zijn dat het opnieuw gebeurt.

Hoe kun je repareren dat de iPhone niet kan worden ingeschakeld? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 5860

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.